Flipper laman web mendapati cara mudah untuk berehat dan mempunyai tidur yang mendalam

Iman adalah tukang paip laman web profesional. Dia menjual laman web di Flippa, eBay dan di mana sahaja dia boleh di internet. Dia adalah lelaki simpanan dan tidak mempunyai kawan. Rakan satu-satunya ialah komputer riba Dellnya. Akhir-akhir ini, dia mula mengalami insomnia yang menjejaskan prestasi kerjanya.
Sebelum dia terkena insomnia, dia digunakan untuk mendapatkan keuntungan US Dollar 10, 000 sebulan dengan membuang laman web. Dolar AS 10, 000 adalah banyak wang di negaranya. Anda boleh menjalani kehidupan Raja-Raja dengan wang yang ada di sana. Iman adalah peminat kereta juga. Dia mempunyai Volvo V40 dan Renault Koleos, yang kedua-duanya dibelinya selepas membuat wang dari laman web.
Pembalikan laman web telah menjadi semangat untuk Iman. Dia mula melabur lebih banyak daripada yang dia lakukan sebelum ini dan sebagai jumlah laman web yang dimilikinya bertumbuh, dia mula bertahan lebih awal. Dia akan minum teh dan kopi sepanjang malam dan menulis kandungan di laman web ini sepanjang malam dan menunggu tawaran untuk masuk.
Tiba-tiba, tawaran semakin rendah dan pelaburan Iman semakin besar, Iman mula mengalami insomnia. Dia tidak tahu apa yang berlaku dengannya. Dia akan menonton video lucu untuk melepaskan ketegangannya tetapi ia tidak akan berfungsi. Bulan berjalan seperti ini, dan pada suatu hari dia memutuskan untuk pergi ke doktor. Doktor memberi arahan kepadanya tiada kerja dan beberapa Ubat Tidur.
Selepas beberapa minggu, Iman mula berasa sihat dan kini membuat lebih daripada AS $ 12000 sebulan melakukan laman web yang sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *